Agregat chłodzący niemieckiej firmy Kreyer, to kompaktowa, niezawodna konstrukcja wyposażona we wszystkie elementy niezbędne do produkcji wody lodowej: hermetycznie zabudowaną
Wytwornica wody lodowej (Chiller) do chłodzenia wina, piwa, cydru, miodu pitnego w czasie fermentacji, zimnej stabilizacji, przechowywania. Urządzenie oprócz funkcji chłodzenia
Kontroler - regulator temperatury FermFix Vario jest przeznaczony do pomiaru i regulacji temperatury wewnątrz zbiornika. Budowa i kształt kontrolera umożliwia jego
Kompaktowa jednostka chłodząca ModuChilly, wykonana ze stali nierdzewnej, jest idealnym i elastycznym rozwiązaniem dla małych i średnich browarów i winiarni,
The water chiller MCK consists of a cooling unit in the upper part and a pump plus isolated water tank (made of stainless steel) in the lower section. The unit is conveniently constructed from a
The VinInfo is a modular system in every aspect. The building-blocks of the VinInfo management system are the BU - the ‘Basic Unit’. Each tank and each additional item (pumps, room
Mała wytwornica wody lodowej wykonana ze stali nierdzewnej. Szczególnie polecana do małych winnic oraz browarów rzemieślniczych. Zakres chłodzenia od -6 do + 30 st.C.
Kompaktowa jednostka chłodząca IceChilly, wykonana ze stali nierdzewnej, jest idealnym rozwiązaniem dla mikrobrowarów, browarów hobbystycznych i mniejszych
Saturator odpowiedzialny jest poza wszelkie operacje związane z nasyceniem dwutlenkiem węgla napoju w celu uzyskania wody nasyconej CO2. Stopień nasycenia CO2 jest
Beczka do fermentacji lub dojrzewania wina białego wykonana z dębu francuskiego, dekle zaś z drewna akacji.
Beczki modelu Fraîcheur przeznaczone są do win białych,
De-stoning machine EP 500
Urządzenie o wysokiej wydajności do drylowania wszystkich owoców pestkowych, przede wszystkim śliwek, wiśni, czereśni, brzoskwiń czy moreli
Automatyczna etykieciarka (etykietarka) renomowanego Włoskiego producenta ENOS do etykietowania butelek szklanych cylindrycznych np. do wina, piwa. W standardzie urządzenie aplikuje dwie
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. System pneumatyczny pozwala na umieszczanie pokrywy na dowolnej
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.