Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. Zbiornik wyposażony jest w zawór spustowy
Enzym - kwaśna grzybowa proteaza do rozkładu białka w zacierach.
BrennZyme Nitro Plus 2L to proteaza (enzym rozkładający białko) pracujący w kwaśnym pH typowym
Wysokiej jakości domowy pasteryzator elektryczny do słoików, przetworów. Pojemnik wykonany ze stali nierdzewnej, dno garnka wykonane ze stali nierdzewnej. Pojemność 30
Capacity: 1000 L/h 7,5 kW
Maximum temperature: 90 °C
Two homogenizing phase: 1.: 200 bar, 2.: 50 bar
Feeding pressure requested: 2 bar
Voltage: 400 V
Consumption of water: 70-90
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.