Wąż z miękkiego PVC, wzmocniony spiralą ze stali ocynkowanej, do zasysania i tłoczenia cieczy spożywczych, np.: soków, wina, cydru, modu pitnego. Temperatura pracy: od -5 do
Pistolet ze stali nierdzewnej do nalewania np. gorącego soku. Średnica zewnętrzna dyszy nalewającej 28 mm. Długość dyszy nalewającej: 175 mm. Gumowa nasadka (stożek)
Kontroler - regulator temperatury FermFlex jest przeznaczony do pomiaru i regulacji temperatury wewnątrz zbiornika. Budowa i kształt kontrolera umożliwia jego dowolny
Mimośrodowa pompa śrubowa napędzana bezstopniową przekładnią. Prędkość, a tym samym natężenie przepływu pompy, można precyzyjnie regulować poza pomocą pokrętła. Zwiększa to
Drożdże gorzelnicze Spiriferm Arom, to wyselekcjonowane drożdże intensyfikujące aromaty, do stosowania w gorzelnictwie.
SpiriFerm Arom to efektywnie fermentujące suszone drożdże
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.