De-stoning machine EP 1000
Urządzenie o wysokiej wydajności do drylowania wszystkich owoców pestkowych, przede wszystkim śliwek, wiśni, czereśni, brzoskwiń czy moreli
Zbiornik fermentacyjny lub do maceracji ze szczelną, pneumatyczną ruchomą pokrywą górną, zaworem oddechowym, termometrem. Zbiornik może także służyć do dojrzewania
MIKRO/MAKRO DOTLENIENIE oraz częściej wykorzystuje się zbiorniki pozbawiające wino naturalnego tlenu. Dlatego tlen musi być dodany sztucznie, aby osiągnąć korzystne efekty aktywacji
Filtr kątowy przeznaczoney do instalacji rurowych w celu filtracji cząstek stałych w płynnym medium. Podczas przepływu cząstki stałe osadzają się na wkładzie filtracyjnym.
Filtracja z przepływem krzyżowym (cross-flow filtration) zapewnia idealnie klarowny produkt bez żadnych środków klarujących, pomocniczych. Gdy wymagane jest klarowanie bentonitem
Przykładowy zestaw do mechanicznego zwalcznia chwastów w osi krzewów winorośli: eko pielnik Radius SL na ramie SB2. Szerokość ramy ustawiana hydraulicznie w zakresie od
Prosta karbonizacja wina musującego / piwa / cydru itp. Przystępny cenowo i łatwy w użyciu saturator CARBOMAXX jest zwykle używany bezpośrednio podczas procesu napełniania.
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.