Beczka do fermentacji lub dojrzewania wina białego wykonana z dębu francuskiego, dekle zaś z drewna akacji.
Beczki modelu Fraîcheur przeznaczone są do win białych,
Automatyczna etykieciarka (etykietarka) renomowanego Włoskiego producenta ENOS do etykietowania butelek wina.
W standardzie urządzenie aplikuje dwie etykiety (etykieta
Nalewarka 6 dyszowa, grawitacyjna z dozowaniem na tzw. poziom, wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Pojemność zbiornika buforowego: 75 litrów. Wydajność: 750-900 butelek na
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w workach filtracyjnych. Na ramie
Kontroler temperatury Cube S jest umieszczony bezpośrednio na zbiorniku w odpowiedniej pochwie. Standardowy system magistrali zintegrowany ze sterownikiem ułatwia połączenie
Zbiornik fermentacyjny z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością w kształcie jajka. Bardzo solidny. Wnętrze gładkie, łatwe w myciu. Zbiornik
Wał mulczujący ECO-ROLL jest alternatywą dla mulczowania. Wałek można bez problemu dopiąć do traktora podczas każdej pracy. ECO-ROLL dociska i miażdży roślinność
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.