Beczka do fermentacji lub dojrzewania wina białego wykonana z dębu francuskiego, dekle zaś z drewna akacji.
Beczki modelu Fraîcheur przeznaczone są do win białych,
Automatyczna etykieciarka liniowa przystosowana do pojemników cylindrycznych, wyposażona jedno stanowsko do etykietowania. Dzięki nowemu systemowi etykietowania wykorzystującemu
Za pomocą szczotki do mulczowania MULTICLEAN można usuwać pędy i jednocześnie zwalczać chwasty w obszarze podcienia winorośli bez ingerencji w strukturę gleby. MULTICLEAN
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. System pneumatyczny pozwala na umieszczanie pokrywy na dowolnej
Ręczna myjka, płuczka do butelek oraz jednocześnie przedmuchiwarka wyposażona w 4 dysze oraz filtr wody oraz powietrza. 2 dysze dedykowane są do płukania butelek wodą
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.