Beczka do fermentacji lub dojrzewania wina białego wykonana z dębu francuskiego, dekle zaś z drewna akacji.
Beczki modelu Fraîcheur przeznaczone są do win białych,
Wkłady filtracyjne (filtry) do nalewarki Enolmatic oraz Enolmaster.
Dzięki nim można filtrować wino, olej, spirytus, syrop, soki owocowe w zależności od posiadanych
Automatyczna etykieciarka (etykietarka) renomowanego Włoskiego producenta ENOS do etykietowania butelek szklanych cylindrycznych np. do wina, piwa. W standardzie urządzenie aplikuje dwie
MIKRO/MAKRO DOTLENIENIE oraz częściej wykorzystuje się zbiorniki pozbawiające wino naturalnego tlenu. Dlatego tlen musi być dodany sztucznie, aby osiągnąć korzystne efekty aktywacji
Destylator do olejków eterycznych wykonany ze stali nierdzewnej AISI 304. Zestaw składa się z destylatora, chłodnicy oraz rozdzielacza.
Pojemność destylatora: 15
Za pomocą szczotki do mulczowania MULTICLEAN można usuwać pędy i jednocześnie zwalczać chwasty w obszarze podcienia winorośli bez ingerencji w strukturę gleby. MULTICLEAN
Prosta karbonizacja wina musującego / piwa / cydru itp. Przystępny cenowo i łatwy w użyciu saturator CARBOMAXX jest zwykle używany bezpośrednio podczas procesu napełniania.
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.