Beczka do fermentacji lub dojrzewania wina białego wykonana z dębu francuskiego, dekle zaś z drewna akacji.
Beczki modelu Fraîcheur przeznaczone są do win białych,
Kontroler - regulator temperatury FermFlex jest przeznaczony do pomiaru i regulacji temperatury wewnątrz zbiornika. Budowa i kształt kontrolera umożliwia jego dowolny
Wysokiej jakości domowy pasteryzator elektryczny do słoików, przetworów. Pojemnik wykonany ze stali nierdzewnej, dno garnka wykonane ze stali nierdzewnej. Pojemność 30
Głowica zamykająca z sześcioma ramionami wykonana w całości ze stali nierdzewnej, wyposażona w zabezpieczenie No-Cap-No-Roll do zastosowań specjalnych i wykończenie
Grzałka elektryczna zanurzeniowa do podgrzewania wina, soków lub innych napojów. Wykonana ze stali nierdzewnej.
Regulacja temperatury w zakresie od 0 do
Półautomatyczne urządzenie niezbędne w produkcji win musujących metodą tradycyjną, szampańską. Służy do usuwania osadu z wina musującego będącego ostanim etapem
Podstawowy enzym do tłoczenia soków NFC.
BrenPect Ultra Color to spożywczy enzym pektolityczny produkowany metodą kontrolowanej fermentacji wyselekcjonowanego szczepu
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.