Beczka do fermentacji lub dojrzewania wina białego wykonana z dębu francuskiego, dekle zaś z drewna akacji.
Beczki modelu Fraîcheur przeznaczone są do win białych,
Młynek (śrutownik), rozdrabniacz dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Pasteuriser PA 180 E
Pasteryzator przepływowy, elektryczny wyposażony w rurowy wymienniki ciepłą, o wydajności nominalnej 180l/h. Temperatura soku na wyjściu 80 stopni
Niezawodna prasa hydrauliczna, warstwowa do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki
Stojak na beczki typu Barriques o poj od 225 - 300 litrów lub beczek typu Tonneaux 350/500 lt. Stojak wykonany z trwałego aluminim. Stojak sprawdzi się w każdej
Automatyczna etykieciarka do etykiet samoprzylepnych. Etykietowanie odbywa się poza pomocą obrotowej płyty i pneumatycznego systemu blokowania pojemnika: ten system pozwala
Pierwsza na świecie myjka do beczek napędzana hydraulicznie (ciśnienie wody) ze zintegrowanym układem ssącym. To innowacyjne urządzenie oferuje takie same imponujące rezultaty mycia
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.