Beczka do fermentacji lub dojrzewania wina białego wykonana z dębu francuskiego, dekle zaś z drewna akacji.
Beczki modelu Fraîcheur przeznaczone są do win białych,
Młynek (śrutownik), rozdrabniacz dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego
Elegancka szafa sterownicza ze stali nierdzewnej FermFlex-Box służy do automatycznej kontroli temperatury zbiorników z centralnego punktu w winiarni lub
Trenolin Mash 1 kg płynny pektoenzym, Innowacyjny kompleks enzymów do maceracji białych win, nie zawiera depsydazy.
Opis produktu:
Trenolin®Mash DF to wyjątkowo
Stojak na beczki o poj od 225 - 500 litrów wykonany z trwałego stopu aluminim, wyposażony w kółka do łatwego obracania beczek bez konieczności ich zdejmowania ze
Głowica zamykająca z czterema niezależnymi zewnętrznymi sprężynami wykonana w całości ze stali nierdzewnej wyposażona w zabezpieczenie No-Cap-No-Roll do zamykania nakrętek
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.