Pasteryzator rurowy typu Flash HTST (wysoka temperatura w krótkim czasie) do soków oraz innych napojów bezalkoholowych ma poza zadanie utrwalenie termiczne
Systemy sterylizacji UHT są przeznaczone do sterylizacji napojów w temperaturze nawet 150°C. UHT (ang. Ultra-high temperature processing) – sterylizacja
Urządzenie monoblokowe typu Premix firmy BLENDTECH to kompletny system do końcowego przygotowywania gazowanych napojów bezalkoholowych poprzez mieszanie przygotowanego wcześniej
Saturator odpowiedzialny jest poza wszelkie operacje związane z nasyceniem dwutlenkiem węgla napoju w celu uzyskania wody nasyconej CO2. Stopień nasycenia CO2 jest
Podstawowym składnikiem Soft Drinków, słodzonych napjów gazowanych bezalkoholowych jest syrop cukrowy , który przygotowywany jest w zepole urządzeń zwanych Syrup
Podstawowym składnikiem Soft Drinków, słodzonych napjów gazowanych bezalkoholowych jest syrop cukrowy , który przygotowywany jest w zepole urządzeń zwanych Syrup
Automatyczna etykieciarka do etykiet samoprzylepnych. Etykietowanie odbywa się poza pomocą obrotowej płyty i pneumatycznego systemu blokowania pojemnika: ten system pozwala
Grzałka elektryczna zanurzeniowa do podgrzewania wina, soków lub innych napojów. Wykonana ze stali nierdzewnej.
Regulacja temperatury w zakresie od 0 do
Filtr płytowy do wina oraz innych płynów spożywczych. Wielkość płyty filtracyjnej: 40 x 40 cm. Filtr zbudowany ze stali nierdzewnej AISI 304 lub 316 (na
TSM-2005 to półautomatyczna zakręcarka mechaniczna z opadającą głowicą zakręcającą, bardzo łatwa w obsłudze. Zakrętarka stołowa. Wydajność około 400/500
Stołowy aplikator etykiet samoprzylepnych na pojemniki cylindryczne. W standardzie urządzenie nakleja przednią i kontretykietę. Aplikator zalecany jest również do
Zestaw, ciąg zbiorników we stali nierdzewnej 3 x 200 litrów. Materiał: WNr. 1.4301, AISI 304 stainless steel.
Wymiary: 1800x600x1100 mm. Waga: 80 kg. Złączki: 2 x
Przyczepa ze stali nierdzewnej do transportu i rozładunku winogron. Rozładunek winogron odbywa się przy użyciu pompy śrubowej lub mimośrodowej. Przyczepa stworzona z myślą
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.