Systemy sterylizacji UHT są przeznaczone do sterylizacji napojów w temperaturze nawet 150°C. UHT (ang. Ultra-high temperature processing) – sterylizacja
Pasteryzator rurowy typu Flash HTST (wysoka temperatura w krótkim czasie) do soków oraz innych napojów bezalkoholowych ma poza zadanie utrwalenie termiczne
Saturator odpowiedzialny jest poza wszelkie operacje związane z nasyceniem dwutlenkiem węgla napoju w celu uzyskania wody nasyconej CO2. Stopień nasycenia CO2 jest
Urządzenie monoblokowe typu Premix firmy BLENDTECH to kompletny system do końcowego przygotowywania gazowanych napojów bezalkoholowych poprzez mieszanie przygotowanego wcześniej
Podstawowym składnikiem Soft Drinków, słodzonych napjów gazowanych bezalkoholowych jest syrop cukrowy , który przygotowywany jest w zepole urządzeń zwanych Syrup
Beczki NADALIÉ TRADITION zostały zaprojektowane z najwyższym szacunkiem dla tradycji.
Powstałe w wyniku skrupulatnej selekcji najlepszego francuskiego dębu,
Instalacje wyparne DEVEXDEVEX projektuje, buduje i sprzedaje kompletne linie produkcyjne: Naszymi kluczowymi technologiami są Instalacje Ekstrakcyjne do odzyskiwania ekstraktów,
Enolmaster to nalewarka próżniowa o małych wymiarach, bardzo łatwa w obsłudze i jednocześnie wypełniająca cechy bardzo profesjonalnego urządzenia. Wydajności
Nalewarka do win musująych. Maksymalne ciśnienie robocze 4 bar. 4 dysze napełniające. Zakres napełniania od 0,2 do 2 litrów. Wydajność od 150-200 b/h. Wymiary: 800x830x1600 mm.
EKO-10H to półautomatyczna etykieciarka stołowa, przygotowana do naklejania przedniej i tylnej etykiety podczas jednego cyklu. Maszyna pozwala na etykietowanie okrągłych
Niskoobrotowa pompa spożywcza WPs6 przeznaczona jest do transportu niezagęszczonych lub zagęszczonych cieczy spożywczych lub innych środków spożywczych o podobnych własnościach
Młynek, rozdrabniacz przeznaczony do rozdrabniania przede wszystkim owoców oraz warzyw. Wykonany ze stali nierdzewnej – 1.4301/AISI 304. Moc zainstalowana: 5,5
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.