Średnica wewnętrzna 32,20 mm
Średnica zewnętrzna 50,50 mm
Grubość/Wysokość 2.10 mm
MateriałVMQ/300 32,2-50,5-2,1 CLAMP
GTIN - 5713332186353
Dopuszczenia: FDA CFR21:
Średnica wewnętrzna 38,20 mm
Średnica zewnętrzna 50,50 mm
Grubość / Wysokość 2,10
MateriałVMQ/300 38,2-50,5-2,1 CLAMP
GTIN- 5713332148788
Dopuszczenia FDA CFR21:
Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
Trenolin Frio, to płynny pektoenzym
Specjalny, efektywny płynny enzym pektolityczny, działający podczas maceracji oraz klaryfikacji w niskich temperaturach, nawet 5oC. Nie
Beczki NADALIÉ TRADITION zostały zaprojektowane z najwyższym szacunkiem dla tradycji.
Powstałe w wyniku skrupulatnej selekcji najlepszego francuskiego dębu,
Półautomatyczna korkownica pneumatyczna. Wymiary korka: średnica max 27 mm, wysokość max 48 mm. Objętości butelek: 0,75 - 1,5 litra. Zapotrzebowanie na sprężone powietrze: max
Niezawodna prasa hydrauliczna, warstwowa do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki
Łatwa produkcja octu najwyższej jakości w ciągu kilku dni z wykorzystaniem najnowszych technologii.
Dzięki prezentowanemu urządzeniu produkcja octu jest bardzo prosta
Lej zasypowy wibracyjny do przyjęcia winogron transportowanych do winiarni na przyczepie. Materiał wykonania - AISI 304. Urządzenie umożliwia odbiór winogron
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. System pneumatyczny pozwala na umieszczanie pokrywy na dowolnej
Stołowy aplikator etykiet samoprzylepnych na pojemniki cylindryczne. W standardzie urządzenie nakleja przednią i kontretykietę. Aplikator zalecany jest również do
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.