Średnica wewnętrzna 32,20 mm
Średnica zewnętrzna 50,50 mm
Grubość/Wysokość 2.10 mm
MateriałVMQ/300 32,2-50,5-2,1 CLAMP
GTIN - 5713332186353
Dopuszczenia: FDA CFR21:
Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
Króciec gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej AISI304/304L albo 316L. Króciec służy do wygodnego przejścia z gwintu typu BSP na standard mleczarski DIN
Saturator odpowiedzialny jest poza wszelkie operacje związane z nasyceniem dwutlenkiem węgla napoju w celu uzyskania wody nasyconej CO2. Stopień nasycenia CO2 jest
MIKRO/MAKRO DOTLENIENIE oraz częściej wykorzystuje się zbiorniki pozbawiające wino naturalnego tlenu. Dlatego tlen musi być dodany sztucznie, aby osiągnąć korzystne efekty aktywacji
Zwężający się stożkowy fermentor do wina to zbiornik ze stali nierdzewnej przeznaczony do produkcji win czerwonych. Spodoba się tym, którzy wolą robić pigéage ręcznie niż
HydroGum Bio
Organiczna guma arabska o certyfikowanej jakości.
Guma arabska (E 414) to naturalny produkt otrzymywany z suszonego soku akacji seyal. W winie
Niskoobrotowa pompa spożywcza WPs6 przeznaczona jest do transportu niezagęszczonych lub zagęszczonych cieczy spożywczych lub innych środków spożywczych o podobnych własnościach
Manualne urządzenie niezbędne w produkcji win musujących metodą tradycyjną, szampańską. Służy do usuwania osadu z wina musującego będącego ostanim etapem metody
Mimośrodowa pompa śrubowa napędzana bezstopniową przekładnią. Prędkość, a tym samym natężenie przepływu pompy, można precyzyjnie regulować poza pomocą pokrętła. Zwiększa to
Opatentowany system mikrofiltracji polimerowej do biologicznej stabilizacji na zimno. Innowacyjny polimer może przetwarzać ciecze bez oznaczania wskaźnika filtrowalności bez ryzyka zatkania
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.