OPIS
Zbiornik ze stali nierdzewnej do przechowywania gotowego wina.
Inne produkty tego producenta
Zbiornik do maceracji-fermentacji wyposażony w mieszadła łopatowe, delikatnego mieszania pulpy winogronowej w czasie fermentacji-maceracji (fermentacja ze skórkami) przede
Zbiornik do maceracji/fermentacji wraz z maceracją wina, przede wszystkim czerwonego. Zbiornik wykonany ze stali nierdzewnej. Praca mieszadła sterowana automatycznie. Zbiornik wyposażony
Zbiornik do maceracji-fermentacji wyposażony w mieszadła wstęgowe, delikatnego mieszania pulpy winogronowej w czasie fermentacji-maceracji (fermentacja ze skórkami) przede
Zbiorniki fermentacyjne ze stali nierdzewnej służące do kontrolowanej fermentacji. W przypadku win czerwonych służy do przeprowadzenia fermentacji jabłkowo-mlekowej. Zbiorniki
Zbiornik do maceracji-fermentacji wyposażony w pnumatyczny tłok, którego zadaniem jest zanurzenie czapy, która powstaje w czasie fermentacji win czerwonych.
Zbiorniki fermentacyjne ze stali nierdzewnej służące do kontrolowanej fermentacji. W przypadku win czerwonych służy do przeprowadzenia fermentacji jabłkowo-mlekowej. Zbiorniki
Ostatnio przeglądane
Siewnik pneumatyczny przeznaczony jest do kultywacji gleby (otwarcia gleby) w międzyrzędziu i jednoczesnego wysiewu poplonów. Sterowanie dawką wysiewu
PRESSURE TANK is used for sparkling wine production by Charmat method. It is a vertical type of tank with “ellipsoidal heads” (dished top and bottom). Work pressure is 6 bar.
Obudowa filtra świecowego, kątowego wykonana ze stali nierdzewnej 304.
- DN 25
- DN 32
- DN 40
- DN 50
- DN 65
- DN 80
- DN 100
Rurowy, kątowy filtr gwintowany wykonany ze stali nierdzewnej 304. Szerokość szczeliny 1, 0.5, 0.2 albo 0.1 mm.
- Szerokość szczeliny - 1 mm
- Szerokość szczeliny - 0,5 mm
- Szerokość szczeliny - 0,2 mm
- Szerokość szczeliny - 0,1 mm
4458 - 4983 zł
Nowoczesny destylator kolumnowy do wytwarzania najwyższej jakości destylatów owocowych i zbożowych w tym m.in.: śliwowicy, winiaków, destylatów
Młynek (śrutownik), rozdrabniacz dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego
Żyropaleta Gyro Compact® przeznaczona do małej produkcji win musujących metodą klasyczną.
Urządzenie zostało zaprojektowane tak, aby dostosować się do niewielkich
Manualne urządzenie niezbędne w produkcji win musujących metodą tradycyjną, szampańską. Służy do usuwania osadu z wina musującego będącego ostanim etapem metody
Pasteryzator płytowy typu Flash HTST (wysoka temperatura w krótkim czasie) do soków oraz innych napojów bezalkoholowych ma poza zadanie utrwalenie
Klucz hakowy wykonany ze stali nierdzewnej 304 do nakretek rowkowych, mleczarskich DN 65-100.