OPIS
Zbiornik ze stali nierdzewnej do przechowywania gotowego wina.
Inne produkty tego producenta
Zbiornik do maceracji/fermentacji wraz z maceracją wina, przede wszystkim czerwonego. Zbiornik wykonany ze stali nierdzewnej. Praca mieszadła sterowana automatycznie. Zbiornik wyposażony
Zbiorniki fermentacyjne ze stali nierdzewnej służące do kontrolowanej fermentacji. W przypadku win czerwonych służy do przeprowadzenia fermentacji jabłkowo-mlekowej. Zbiorniki
Zbiornik do maceracji-fermentacji wyposażony w pnumatyczny tłok, którego zadaniem jest zanurzenie czapy, która powstaje w czasie fermentacji win czerwonych.
Zbiornik do maceracji-fermentacji wyposażony w mieszadła wstęgowe, delikatnego mieszania pulpy winogronowej w czasie fermentacji-maceracji (fermentacja ze skórkami) przede
Zbiornik do maceracji-fermentacji wyposażony w mieszadła łopatowe, delikatnego mieszania pulpy winogronowej w czasie fermentacji-maceracji (fermentacja ze skórkami) przede
Zbiorniki fermentacyjne ze stali nierdzewnej służące do kontrolowanej fermentacji. W przypadku win czerwonych służy do przeprowadzenia fermentacji jabłkowo-mlekowej. Zbiorniki
Ostatnio przeglądane
Ręczna obkurczarka kapturków aluminiowych na butelkach typu szapman o maksymalnej długości kapturka 150 mm. Maszyna wyposażona jest w gumowe tuleje do standardowych szyjek
Suszenie próżniowe i sublimacyjne
Technologia suszenia próżniowego jest jedną z najbardziej ekonomicznych i delikatnych metod suszenia. Dzięki próżni
Śrutownik (rozdrabniacz) dwuwalcowy w wersji Satandard przeznaczony jest do mielenia słodu lub owsa, ewentualnie mieszanek zbóż z niewielką domieszką twardszego ziarna
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do fermentacji i/lub leżakowania wina, cydru, miodu pitnego. System pneumatyczny pozwala na umieszczanie pokrywy na dowolnej
- 100 litrów (PZ 100 A4)
- 150 litrów (PZ 150 A5)
- 200 litrów (PZ 200 A5)
- 320 litrów (PZ 320 A6)
- 400 litrów (PZ 400 A6)
- 520 litrów (PZ 520 A7)
- 620 litrów (PZ 620 A8)
- 900 litrów (PZ 900 A10)
- 1100 litrów (PZ 1100 A10)
- 1500 litrów (PZ 1500 A11)
- 2000 litrów (PZ 2000 A11)
DN
A
B
C
L
H
CODE
20
G 3/4"
G 3/4"
∅20
72
73
8103420
25
G 1"
G
Automatyczna etykieciarka (etykietarka) renomowanego Włoskiego producenta ENOS do etykietowania butelek wina.
W standardzie urządzenie aplikuje dwie etykiety (etykieta
Zbiornik fermentacyjny ze szczelną, pneumatyczną ruchomą pokrywą górną, zaworem oddechowym, termometrem. Zbiornik może także służyć do dojrzewania i leżakowania wina
Niezawodna prasa hydrauliczna wraz z młynkiem do rozdrabniania owoców w szczególności jabłek, gruszek oraz warzyw. Rozdrobnione owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa
VINPILOT® VENTURI, WYDAJNA AERACJA
Armatura Venturi VinPilot® zapewnia wydajne i automatyczne napowietrzanie czerwonego wina podczas przepompowania. Zoptymalizowany
Armatura Venturi VinPilot® zapewnia wydajne i automatyczne napowietrzanie czerwonego wina podczas przepompowania. Zoptymalizowany