Pojemnik, kadź, zbiornik do maceracji firmy Speidel to sprawdzone i godne zaufania rozwiązanie. Wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV
Zbiornik, pojemnik do przechowywania różnego rodzaju cieczy spożywczych wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV materiału PE
Rozdrabniacz do jabłek i gruszek firmy Speidel.
Rozdrabniacz do owoców ziarnkowych można podłączyć do standardowego gniazdka 230 V. Duży zbiornik ułatwia napełnianie
Zbiornik fermentacyjny z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością w kształcie jajka. Bardzo solidny. Wnętrze gładkie, łatwe w myciu. Zbiornik
Hydroprasa - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek i innych owoców.
Bardzo solidne wykonanie, wysokiej jakości materiały i prosta
Mieszadło ręczne ze stali nierdzewnej do mieszania mediów o niskiej lepkości. Dzięki ruchomemu wałkowi mieszadła i składanemu śmigłu można go zamontować
The single cage Gyropalette® is a riddling machine adapted to most cellars, and particularly small ones. It is made to riddle 504 bottles boxes and easily ensure the automated riddling of your
Zbiornik do fermentacji i przechowywania wina oraz innych płynów spożywczych. Wykonany ze stali nierdzewnej, polerowanej.
Zbiornik wyposażony jest w następujące
Drożdże gorzelnicze Spiriferm Arom, to wyselekcjonowane drożdże intensyfikujące aromaty, do stosowania w gorzelnictwie.
SpiriFerm Arom to efektywnie fermentujące suszone drożdże
Urządzenie przeznaczone do mycia i rozdrabniania owoców i warzyw. Owoce lub warzywa myte są dwuetapowo. W pierwszym etapie owoce/warzywa wpadają do wanny
Trenolin Bouquet Plus pektoenzym
Płynny enzym pektolityczny o wysokiej czystości, wyizolowany w celu uwolnienia aromatu. Nie zawiera depsydazy.
Opis produktu:
Trenolin
Myjka i podajnik łopatkowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w wannie myjącej
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.