MIKRO/MAKRO DOTLENIENIE oraz częściej wykorzystuje się zbiorniki pozbawiające wino naturalnego tlenu. Dlatego tlen musi być dodany sztucznie, aby osiągnąć korzystne efekty aktywacji
Niezawodna prasa hydrauliczna do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w workach filtracyjnych. Na ramie
Pompa spożywcza do transportu wina, soku, oleju jadalnego. Pompa wyposażona w tzw. baypass. Zainstalowana na mobilnym wózku. Wydajność 25 hl/h. Ciśnienie max. 4 bar. Wymiary:
Niezawodna prasa hydrauliczna, warstwowa do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.