Pasteryzator rurowy typu Flash HTST (wysoka temperatura w krótkim czasie) do soków oraz innych napojów bezalkoholowych ma poza zadanie utrwalenie termiczne
Systemy sterylizacji UHT są przeznaczone do sterylizacji napojów w temperaturze nawet 150°C. UHT (ang. Ultra-high temperature processing) – sterylizacja
Urządzenie monoblokowe typu Premix firmy BLENDTECH to kompletny system do końcowego przygotowywania gazowanych napojów bezalkoholowych poprzez mieszanie przygotowanego wcześniej
Podstawowym składnikiem Soft Drinków, słodzonych napjów gazowanych bezalkoholowych jest syrop cukrowy , który przygotowywany jest w zepole urządzeń zwanych Syrup
Saturator odpowiedzialny jest poza wszelkie operacje związane z nasyceniem dwutlenkiem węgla napoju w celu uzyskania wody nasyconej CO2. Stopień nasycenia CO2 jest
Pierwsza na świecie myjka do beczek napędzana hydraulicznie (ciśnienie wody) ze zintegrowanym układem ssącym. To innowacyjne urządzenie oferuje takie same imponujące rezultaty mycia
Kocioł warzelny, elektryczny z płaszczem grzewczym glicerynowym. Kocioł wyposażony w mieszadło dolne. Silnik mieszadła umieszczony na dole. Urządzenie automatycznie reguluje
Wąż z miękkiego PVC, wzmocniony spiralą ze stali ocynkowanej, do zasysania i tłoczenia cieczy spożywczych, np.: soków, wina, cydru, modu pitnego. Temperatura pracy: od -5 do
Stojak na beczki typu Barriques o poj od 225 - 300 litrów lub beczek typu Tonneaux 350/500 lt. Stojak wykonany z trwałego aluminim, wyposażony w kółka do łatwego
Drożdże Oenoferm Zweigelt F3
Drożdże przeznaczone do fermentacji czerwonych win z winogron Zweigelt, promujące charakter tej odmiany.
Opis produktu:
Oenoferm®Zweigelt to
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.