OPIS
DN | A | B | C | L | H | CODE |
---|---|---|---|---|---|---|
20 | G 3/4" | G 3/4" | ∅20 | 72 | 73 | 8103420 |
25 | G 1" | G 1" | ∅25 | 72 | 86 | 8104425 |
32 | G 5/4" | G 5/4" | ∅32 | 92 | 100 | 8105495 |
40 | G 6/4" | G 6/4" | ∅40 | 96 | 128 | 8106440 |
50 | G 2" | G 2" | ∅ 50 | 111 | 145 | 8100250 |
65 | G 2¸5" | G 2¸5" | ∅ 65 | 129 | 170 | 8106565 |
Ostatnio przeglądane
Manualne urządzenie niezbędne w produkcji win musujących metodą tradycyjną, szampańską. Służy do usuwania osadu z wina musującego będącego ostanim etapem metody
Profesjonalna wyciskarka do wyciskania świeżego soku z pomarańczy, cytrusów wydajności do 450 litrów na godzinę.
Automatyczne urządzenie do
Automatyczna etykieciarka liniowa przystosowana do pojemników cylindrycznych, wyposażona jedno stanowsko do etykietowania. Dzięki nowemu systemowi etykietowania wykorzystującemu
Myjka i podajnik łopatkowy w jednym do owoców lub warzyw. Wykonana ze stali nierdzewnej AISI 304. Mycie owoców lub warzyw odbywa się najpierw w komorze
Urządzenie wykonane ze stali nierdzewnej. Gwarantuje całkowitego umycie mycia. Panel sterowania z timerem. Nadaje się do beczek o pojemności od 225 do 500
Opatentowany system mikrofiltracji polimerowej do biologicznej stabilizacji na zimno. Innowacyjny polimer może przetwarzać ciecze bez oznaczania wskaźnika filtrowalności bez ryzyka zatkania
MIKRO/MAKRO DOTLENIENIE oraz częściej wykorzystuje się zbiorniki pozbawiające wino naturalnego tlenu. Dlatego tlen musi być dodany sztucznie, aby osiągnąć korzystne efekty aktywacji
Wyjątkowo wytrzymały, a jednocześnie lekki sekator mechaniczny (ogławiarka)umożliwia pracę na zboczach, a także na dużych płaskich powierzchniach. Listwy tnące można indywidualnie
Zawór fermetacyjny do zbiorników SPEIDEL.
Trenolin® ProStab - enzymatyczna stabilizacja białek w winie.
Trenolin® ProStab działa na termolabilne chitynazy i białka taumatynopodobne, które odgrywają
Trenolin® ProStab działa na termolabilne chitynazy i białka taumatynopodobne, które odgrywają