Filtr Flavy X-Treme cieszy się uznaniem na rynku za to, że zapewnia najlepszą wydajność (przepływ, stopień odzysku soku) niezależnie od rodzaju osadów. Kontrola zatykania
Odszypułkowarka do winogron model Delta Oscillys. Dzięki przemyślanej, wyjątkowej budowie proces odszypułkowania przebiega bez pracy wałka, bijaka i koszyka obrotowego,
Filtr Flavy X-Wine cieszy się na rynku reputacją zapewniającą najlepsze natężenie przepływu w przypadku filtracji najtrudniejszych win. Wynik ten jest owocem 30-letniego doświadczenia
Prasa pneumatyczna do winogron model X Plus IT renomowanego francuskiego producenta Bucher Vaslin. Prasa typu zamkniętego. Prasa umożliwia tłoczenia winogron w osłonie gazów
Profesjonalna pompa perystaltyczna do delikatnego transportu moszczu, wina, pulpy winogronowej. Pompa może być wyposażona w lej zasypowy wraz z przenośnikiem ślimakowym do
Prasa pneumatyczna Bucher Origin posiada szeroko otwierane drzwiczki, które zapewniają pełne napełnianie prasy i łatwe opróżnianie wytłoków. Przesuwane
Odszypułkowarka do winogron renomowanego francuskiego producenta Bucher Vaslin. Urządzenie można doposażyć w rozdrabniacz. Urządzenie bardzo delikatnie obchodzi się
Odszypułkowarka do winogron model Delta Oscillys XM. Dzięki przemyślanej, wyjątkowej budowie proces odszypułkowania przebiega bez pracy wałka, bijaka i kosza obrotowego, które
Innowacyjny i opatentowany proces tłoczenia Bucher Vaslin w kontrolowanej atmosferze azotu gwarantuje tłoczenie winogron bez kontaktu z tlenem. Dzieje się tak dzięki
Lej zasypowy wibracyjny do przyjęcia winogron transportowanych do winiarni na przyczepie. Materiał wykonania - AISI 304. Urządzenie umożliwia odbiór winogron
Wysokiej jakości zbiornik ze stali nierdzewnej (AISI304) przeznaczony do przechowywania świeżego soku, wina, itp. Zbiornik wyposażony jest w zawory spustowe oraz pokrywę anty
Półautomatyczna korkownica pneumatyczna. Wymiary korka: średnica max 27 mm, wysokość max 48 mm. Objętości butelek: 0,75 - 1,5 litra. Zapotrzebowanie na sprężone powietrze: max
Urządzenie przeznaczone do mycia i rozdrabniania owoców i warzyw. Owoce lub warzywa myte są dwuetapowo. W pierwszym etapie owoce/warzywa wpadają do wanny
Zbiornik fermentacyjny, stożkowy (60º) do fermentacji piwa, wyposażony w płaszcz chłodzący (na cylindrze zbiornika), termometr, głowicę CIP, zawór spustowy o średnicy
Beczki Węgierskiej firmy Boros Oak Barrels są produkowane ze starannie dobranego węgierskiego dębu bezszypułkowego (Quercus Petraea), wyłącznie z wewnętrznej części
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.