Beczka do fermentacji lub dojrzewania wina białego wykonana z dębu francuskiego, dekle zaś z drewna akacji.
Beczki modelu Fraîcheur przeznaczone są do win białych,
PT1000 Kablowy czujnik temperatury. Długość przewodu 5 m, PVC.
2-przewodowy
Zakres pomiarowy: maks. 105 °C
Długość sondy: 50 mm
Średnica sondy: 6 mm
Materiał sondy:
Przyczepa ze stali nierdzewnej do transportu i rozładunku winogron. Rozładunek winogron odbywa się przy użyciu pompy śrubowej lub mimośrodowej. Przyczepa stworzona z myślą
Śrutownik (rozdrabniacz) dwuwalcowy w wersji Uniwersal przeznaczony jest do mielenia słodu, owsa, żyta, jęczmienia, pszenicy, kukurydzy, ewentualnie mieszanek zbóż
Niezawodna prasa hydrauliczna, warstwowa do wcześniej rozdrobnionych owoców. Owoce są zgniatane pomiędzy przekładkami z drewna, pulpa zostaje w chustach filtracyjnych. Dzięki
Łatwa produkcja octu najwyższej jakości w ciągu kilku dni z wykorzystaniem najnowszych technologii.
Dzięki prezentowanemu urządzeniu produkcja octu jest bardzo prosta
TSM-2005 TO to półautomatyczna zakręcarka mechaniczna do zamykania butelek lub słoików zatyczka typu Twist-Off, z opadającą głowicą zakręcającą, bardzo łatwa
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.