Zbiornik fermentacyjny z tworzywa sztucznego dopuszczonego do kontaktu z żywnością w kształcie jajka. Bardzo solidny. Wnętrze gładkie, łatwe w myciu. Zbiornik
Pojemnik, kadź, zbiornik do maceracji firmy Speidel to sprawdzone i godne zaufania rozwiązanie. Wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV
Pojemnik, kadź, zbiornik do maceracji firmy Speidel to sprawdzone i godne zaufania rozwiązanie. Wykonany jest z bezpiecznego dla żywności i odpornego na promieniowanie UV
Hydroprasa - uniwersalne urządzenie do wyciskania soku z winogron, jabłek i innych owoców.
Bardzo solidne wykonanie, wysokiej jakości materiały i prosta
Stojak na beczki typu Tonneaux 500-1000 litrów. Stojak wykonany z trwałego aluminim, wyposażony w kółka do łatwego obracania beczek bez konieczności ich zdejmowania ze
De-stoning machine EP 1000
Urządzenie o wysokiej wydajności do drylowania wszystkich owoców pestkowych, przede wszystkim śliwek, wiśni, czereśni, brzoskwiń czy moreli
Beczka do fermentacji lub dojrzewania wina białego wykonana z dębu francuskiego, dekle zaś z drewna akacji.
Beczki modelu Fraîcheur przeznaczone są do win białych,
Głowica zamykająca z sześcioma ramionami wykonana w całości ze stali nierdzewnej, wyposażona w zabezpieczenie No-Cap-No-Roll do zastosowań specjalnych i wykończenie
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.