Beczka do fermentacji lub dojrzewania wina białego wykonana z dębu francuskiego, dekle zaś z drewna akacji.
Beczki modelu Fraîcheur przeznaczone są do win białych,
Głowica wysokiego ciśnienia do mycia, dezynfekcji zbiorników.
Urządzenie do czyszczenia zbiorników ER55 posiada obrotową głowicę natryskową 3D z zasięgiem 360°.
Przyczepa ze stali nierdzewnej do transportu i rozładunku winogron. Rozładunek winogron odbywa się przy użyciu pompy śrubowej lub mimośrodowej. Przyczepa stworzona z myślą
TSM-2005 TO to półautomatyczna zakręcarka mechaniczna do zamykania butelek lub słoików zatyczka typu Twist-Off, z opadającą głowicą zakręcającą, bardzo łatwa
De-stoning machine EP 500
Urządzenie o wysokiej wydajności do drylowania wszystkich owoców pestkowych, przede wszystkim śliwek, wiśni, czereśni, brzoskwiń czy moreli
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.