Destiller
Producent: Naturalia
Organiczny krystaliczny cukier winogronowy - Organiczny rektyfikowany stały skoncentrowany cukier z moszczu winogron* Reprezentuje kompleks cukrowy naturalnie występujący
Producent: Naturalia
Skoncentrowany rektyfikowany moszcz z winogron – reprezentuje kompleks cukrowy naturalnie występujący w moszczu gronowym, składający się z glukozy (ok. 50%)
Proste urządzenie do dozowania dwutlenku węgla do napojów. Wydajność ok. 140 butelek/godzinę. Urządzenie obsługuje butelki o pojemności od 200 ml do 1,5 litra. Reduktor
12 661 Wysyłka w ciągu 14 dni
Proste urządzenie do dozowania dwutlenku węgla do napojów, wina. Wydajność ok. 210 butelek/godzinę. Urządzenie obsługuje butelki o pojemności od 200 ml do 1,5 litra. Reduktor
20 295 Dostawa w ciągu 30 dni
Producent: Letina
PRESSURE TANK is used for sparkling wine production by Charmat method. It is a vertical type of tank with “ellipsoidal heads” (dished top and bottom). Work pressure is 6 bar.
Producent: Technica
Poprawa jakości win białych i różowych. Unikalne połączenie drobnych pęcherzyków dwutlenku węgla nadaje świeżości i lekkości smaku Twoich win. Nawet
34 500 Dostawa w ciągu 30 dni
Producent: SV
Wysokiej jakości koszyczki do szampana w kolorze złotym z blaszką. Kszyczki wyprodukowane w UE. W paczce: 2700 szt. 
976 Produkt niedostępny
Nie wiesz jaki produkt
wybrać?
POMOC
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Konsultant
Seweryn Fabijaniak
dyplomowany Enolog, absolwent Uniwersytetu Rolniczego w Krakowie, ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.