Wino czerwone o pełnej treściwości z akcentami wiśni. Drożdże Saccharomyces cerevisiae var. bayanus, który sprzyja tworzeniu głębokiej i stabilnej barwy win
Czysty kwas askorbinowy (witamina C), zapobiegający utlenianiu.e.Ascorbic to skutecznie działający środek redukujący tlen. Kwas askorbinowy zawiera grupę dienolową. Po utlenieniu grupa
Specjalnie opracowany szczep drożdży do fermentacji pełnych i intensywnych czerwonych win. Zapewnia aromaty czereśni, jagód i orzechów oraz wspomaga uwalnianie
Czysta tanina dębowa, Tannivin® Elevage wspomagają harmonijne dojrzewanie win czerwonych.
Tannivin® Elevage to wysokiej jakości tanina na bazie dębu, quebracho
Saccharomyces Cerevisiae (bayanus), wyselekcjonowane we francuskim regionie Szampanii drożdże do produkcji win musujących. Nadają się szczególnie do fermentacji w butelkach.
Mieszadła zbiornikowe to urządzenia mieszające zapewniające doskonałe rezultaty mieszania oraz dodatkowe korzyści praktyczne np. możliwość mieszania cieczy wraz
Wysokiej jakości beczka wykonana z dębu (Quercus robur) Slavońskiego (Slavonian oak). Slawonia (chor. Slavonija) – historyczna kraina we wschodniej Chorwacji, położona
Zbiornik cylindryczno-stożkowy do fermentacji i dojrzewania piwa wykonany ze stali szlachetnej, dwupłaszczowy. Ciśnienie robocze do 2 bar. Zbiornik jest wyposażony
Beczki NADALIÉ TRADITION zostały zaprojektowane z najwyższym szacunkiem dla tradycji.
Powstałe w wyniku skrupulatnej selekcji najlepszego francuskiego dębu,
Opryskiwacze rzędowe GSG to nowa jakość w dziedzinie ochrony roślin. Wyposażone są w wentylatory krzyżowe z napędem hydraulicznym. W przypadku maszyn 2, 3 i 4
Kwas L(+)-winowy do zakwaszania i obniżania pH. Zwiększa kwasowość i jednocześnie zapewnia obniżenie pH. Powoduje to lepszą stabilność mikrobiologiczną.
W
Skontaktuj się już teraz!
Nasz ekspert podpowie, doradzi!
Seweryn Fabijaniak
ekspert w zakresie technologii produkcji win, soków, miodów pitnych, cydrów oraz wielu innych napojów. Doświadczony doradca w dziedzinie planowania, projektowania i umaszynawiania szeroko rozumianych przetwórni owoców i warzyw.