Producent: IOC - Institut Oenologique de Champagne
CLARIFIANT XL to zoptymalizowany dodatek do win musujących produkowanych metodą klasyczną, który poprawia efekty remuage. Clarifiant XL to zoptymalizowany środek wspomagający
CLARIFIANT XL to zoptymalizowany dodatek do win musujących produkowanych metodą klasyczną, który poprawia efekty remuage. Clarifiant XL to zoptymalizowany środek wspomagający
Producent: Erbsloh
Specjalnie opracowany szczep drożdży do fermentacji pełnych i intensywnych czerwonych win. Zapewnia aromaty czereśni, jagód i orzechów oraz wspomaga uwalnianie
Specjalnie opracowany szczep drożdży do fermentacji pełnych i intensywnych czerwonych win. Zapewnia aromaty czereśni, jagód i orzechów oraz wspomaga uwalnianie
Producent: IOC - Institut Oenologique de Champagne
Preparat przeznaczonych do produkcji win metodą klasyczną, do wspomagania procesów fermentacji w butelce. SOLUTION ST to złożony preparat na bazie galotaniny i siarczanu
Preparat przeznaczonych do produkcji win metodą klasyczną, do wspomagania procesów fermentacji w butelce. SOLUTION ST to złożony preparat na bazie galotaniny i siarczanu
Producent: Erbsloh
Drożdże Oenoferm Zweigelt F3 Drożdże przeznaczone do fermentacji czerwonych win z winogron Zweigelt, promujące charakter tej odmiany. Opis produktu: Oenoferm®Zweigelt to
Drożdże Oenoferm Zweigelt F3 Drożdże przeznaczone do fermentacji czerwonych win z winogron Zweigelt, promujące charakter tej odmiany. Opis produktu: Oenoferm®Zweigelt to
Producent: Erbsloh
Drożdże uniwersalne do win czystych, typowych odmianowych. Oenoferm® to klasyczny szczep do produkcji czystych, typowych win odmianowych. Tworzy świeże, pobudzające wina. W
Drożdże uniwersalne do win czystych, typowych odmianowych. Oenoferm® to klasyczny szczep do produkcji czystych, typowych win odmianowych. Tworzy świeże, pobudzające wina. W
Producent: Erbsloh
Oenoferm® Arôme - drożdże do produkcji aromatycznych win białych i różowych. Drożdże wybrane ze względu na doskonałą wydajność fermentacji w niskich
Oenoferm® Arôme - drożdże do produkcji aromatycznych win białych i różowych. Drożdże wybrane ze względu na doskonałą wydajność fermentacji w niskich
Producent: Erbsloh
Miód pitny: tak
Oenoferm® InterDry stosowany jest do win o pełnym spektrum aromatów dojrzałych owoców. Fermentację można łatwo przerwać w dowolnym momencie przez obniżenie
Miód pitny: tak
Oenoferm® InterDry stosowany jest do win o pełnym spektrum aromatów dojrzałych owoców. Fermentację można łatwo przerwać w dowolnym momencie przez obniżenie
Producent: Erbsloh
Tannivin® EH Czysta tanina dębowa wytwarzana z dębu francuskiego. Tannivin® EH to roślinna tanina enologiczna o wysokiej czystości, przygotowana w postaci drobnego
Tannivin® EH Czysta tanina dębowa wytwarzana z dębu francuskiego. Tannivin® EH to roślinna tanina enologiczna o wysokiej czystości, przygotowana w postaci drobnego
Producent: Erbsloh
Nowoczesne, wytrawne, owocowe wina różowe
Oenoferm® Pink wspiera styl międzynarodowych win różowych – rześkich, wytrawnych i z wyraźnymi
Nowoczesne, wytrawne, owocowe wina różowe
Oenoferm® Pink wspiera styl międzynarodowych win różowych – rześkich, wytrawnych i z wyraźnymi
Producent: Erbsloh
HydroGum Bio
Organiczna guma arabska o certyfikowanej jakości.
Guma arabska (E 414) to naturalny produkt otrzymywany z suszonego soku akacji seyal. W winie
HydroGum Bio
Organiczna guma arabska o certyfikowanej jakości.
Guma arabska (E 414) to naturalny produkt otrzymywany z suszonego soku akacji seyal. W winie
Producent: Erbsloh
Oenoferm® X-tiol
Drożdże hybrydowe tolerujące alkohol, o egzotycznych aromatach Oenoferm® X-tiol to wolne od GMO hybrydowe drożdże wyselekcjonowane
Oenoferm® X-tiol
Drożdże hybrydowe tolerujące alkohol, o egzotycznych aromatach Oenoferm® X-tiol to wolne od GMO hybrydowe drożdże wyselekcjonowane
Producent: Erbsloh
Oenoferm® Finesse Doskonałe właściwości fermentacyjne nadają winom białym i różowym dużo owoców i precyzyjny profil aromatyczny. Jednocześnie drożdże
Oenoferm® Finesse Doskonałe właściwości fermentacyjne nadają winom białym i różowym dużo owoców i precyzyjny profil aromatyczny. Jednocześnie drożdże